Fangs of the wolf!

Fick en returmatch mot SM-armén som mosade mig senast. Han hade dock ändrat om lite och bytt ut bikes mot en honour guard på bikes och bytt dreads mot Preds. Det skulle dock visa sig vara meningslöst då min nya armé verkar vara ett riktigt powerhouse.

RP
3xWG i DP
2x5 Scouts med melta
3x5 GH i RB/Rhino
10 GH till fots med en WG med AssC
2x2 Typhoons
LS med MM
3xVindicator

Scenariot blev Dawn of War som normalt är jobbigt för mig och Stefan valde att hålla sina objektiv medan jag skulle ta mig in i hans deployment zone. Lät honom välja sida och flytta först för att kunna använda min DP som dock fluffade helt och blev utskjutna på en tur. Resten av matchen blev dock en massaker av stora mått. Hade inte riktigt insett hur massiv eldkraft jag hade och sopade systematiskt enhet efter enhet av banan. Dödsstöten var nog då jag sprängde hans LRC med en Vindicator varefter enheten använde Gateway men devierade in i terräng och försvann i warpen. Han gav upp i början av min tur 4 (så vi skulle hinna köpa mat) då han hade kvar 1 marine, 2x5 scouts och en Pred som just skulle bli attackerad bakifrån av mina scouts.

Slutsatser:
1. Har undervärderat Vindicators. En känns som den hela tiden missar men 3 skördar stora offer. S10 är massivt.

2. AssC med en enhet GH är bättre än CML. Samma range och bekämpar samma mål. Bättre synergi.

3. Specialisering är the key to victory. Har spelat lite mittemellanlistor som känts som de hela tiden hängt på avgrundens rand men detta var mycket bättre. Antingen eller blir melodin för framtiden. Måste dock köpa TWC så jag kan köra en CC-armé.

4. Ska testa scouts mer. Nu gjorde de inte så mycket men outflank från valfri kant känns väldigt bra.

Ska modifiera armén lite, ge TDA till WG i DP för att se om de överlever lite bättre och stoppa in lite flamers för anti-horde. Återkommer efter mer test.

SW 10-2-2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0